Bikekit voor motorfiets / scooter

Bikekit voor motorfiets / scooter
Zoom  Zoom
Bikekit voor motorfiets / scooterBikekit voor motorfiets / scooterBikekit voor motorfiets / scooter
Bikekit voor motorfiets / scooterBikekit voor motorfiets / scooter
Prijs:  €24.38(€29.50 Incl. BTW)
+

uit voorraad:  

De levertijd wordt bevestigd.  


Deze BikeKit bestaat uit:

- 1 tube etsvloeistof
- 4 stickers
- 1 spatel
- 5 reinigingsdoekjes
- 4 sjablonen met uniek nummer
- 2 handschoenen
- 1 “TEST” sjabloon
- 1 gebruiksaanwijzing
- 1 wit plastic “TEST”-kaartje
- 1 registratiekaart

Met deze SelectaDNA BikeKit kunt u uw motorfiets/scooter zelf chemisch graveren. Elke BikeKit bevat 4 sjablonen met een geperforeerd registratienummer. Hiermee kunt u uw motorfiets op 4 verschillende plekken markeren. Op lichtgekleurde ondergronden zal de markering blauw zichtbaar zijn. Op donkergekleurde ondergronden is de markering met het blote oog slecht of niet zichtbaar. Met de UV lampen, waarmee alle producten van SelectaDNA zichtbaar zijn, kan de politie toch de markering helder zichtbaar maken. U dient dus vooraf een keuze te maken of u de markering zichtbaar (lichte ondergrond) of minder zichtbaar (donkere ondergrond) aan wilt brengen.

Nadat u de sjablonen op de motorfiets heeft geplakt, brengt u er een kleine hoeveelheid van de etsvloeistof op aan en drukt deze vervolgens met de spatel door de perforatie. Het registratienummer wordt zo blijvend in de ondergrond geëtst. Na 30 seconden kunt u het sjabloon weer verwijderen. Bij deze BikeKit ontvangt u ook vier moeilijk te verwijderen stickers waarmee u zichtbaar maakt dat uw motorfiets extra beveiligd en traceerbaar is.

Het registratienummer van deze BikeKit is uniek. U kunt deze samen met uw adresgegevens en kenmerken van de gemarkeerde motorfiets in de SelectaDNA-Database registreren. Alléén de politie heeft toegang tot de door u ingevoerde gegevens en kan aan de hand van een aangetroffen registratienummer u als rechtmatige eigenaar opsporen.


Rhine Group BV
Zoek: