SDNA project Dordrecht

De gemeente Dordrecht wil samen met inwoners en ondernemers auto-inbraken tegengaan. 

In het kader van het Project Preventie Voertuigcriminaliteit van de Gemeente Dordrecht in samenwerking met SDNA Forensic Marking ontvangen inwoners van Dordrecht 30% korting op SDNA-Auto-Kits. Om met name kleine  ondernemers te helpen hun bezittingen beter te beschermen stelt de Gemeente Dordrecht  voor deze groep een beperkt aantal SDNA-Auto-Kits-Pro gratis ter beschikking.

In deze webshop vindt u de verschillende SDNA-Auto-Kits. Voor 30% korting vult u in de webshop bij "Kortingscode" de code DORDRECHT2020 in. De korting geldt niet voor uitbreidingskits voor een tweede en derde auto. In het scherm dat volgt voert u bij Factuuradres/Opmerkingen het kenteken van uw auto(s) in. Wij hebben het kenteken nodig voor het produceren van de ets-sjablonen.

Om met name kleine ondernemers te helpen hun bezittingen beter te beschermen stelt de Gemeente Dordrecht in het kader van dit Project voor deze groep een beperkt aantal SDNA-Auto-Kits-Pro geheel gratis ter beschikking. Uw kortingscode is DORDRECHTPRO. Let op: Om gebruik te maken van de gratis aanbieding gelden de volgende spelregels:

  • Uw vestigingsadres ligt binnen de gemeente Dordrecht. Het kenteken van uw auto(s) voert u in het volgende scherm in bij Factuuradres/Opmerkingen.
  • Deze actie geldt zolang de voorraad strekt, OP=OP.  Als de Kortingscode niet meer werkt zijn de beschikbare kits vergeven. U kunt dan met Kortingscode DORDRECHT2019 met 30% korting bestellen.
  • Per adres kunt u maar één gratis kit bestellen. Uitbreidingskits voor twee en derde voertuigen (ook voor een personenauto) kunt u gelijktijdig, zonder korting mee bestellen.

Bestellingen die niet aan de voorwaarden voldoen worden niet uitgevoerd. De orderbevestiging die u automatisch ontvangt is dan niet geldig. U ontvangt bericht per e-mail.

Voor alle kits: Levering volgt zo snel mogelijk na productie van de unieke ets-sjablonen en ontvangst van uw betaling. Houd u rekening met 5-10 dagen levertijd.

Als u bij het invoeren van uw bestelling hulp wenst of andere vragen heeft stuurt u het beste een e-mail met uw telefoonnummer aan info@sdna.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Zoek: