Mosquito-Mark4/NF

Mosquito-Mark4/NF
Zoom  Zoom
Mosquito-Mark4/NFMosquito-Mark4/NFMosquito-Mark4/NF
Prijs:  €995.00(€1,203.95 Incl. BTW)
+

uit voorraad:  

Levering volgt binnen 2 - 3 dagen na acceptatie van uw bestelling.  

Beschermkast met grendel en slotBeschermkast met grendel en slot
Montageplaat voor Mosquito/BewegingsmelderMontageplaat voor Mosquito/Bewegingsmelder
 Extra lang aansluitingssnoer 24V (25 ipv 7,5 meter)
Waarschuwingsbordje (30 x 30 cm)Waarschuwingsbordje (30 x 30 cm)
Mosquito raamsticker (dubbelzijdig, 120x120 mm)Mosquito raamsticker (dubbelzijdig, 120x120 mm)

Mosquito M4/NF incl. verstelbare wandhouder, aansluitsnoer (ca. 7 meter), stekkervoeding (220V/24V) en twee kabelklemmen. 
Activatie via stroomtoevoer (b.v. via een tijdschakelaar) of (N/O)-Trigger-contact (b.v. via een bewegingsmelder). Combinatie van tijdschakeling en activatie via bewegingsmelder is mogelijk.

Bij gebruik van een bewegingsmelder kan de activatietijd d.m.v. dipswitches worden ingesteld op 5 of 15 minuten. Hiermee kan bij de activatietijd van 5 minuten het signaal van de bewegingsmelder ook met 1 minuut worden vertraagd. Hierdoor kan onbedoelde hinder voor passanten worden vermeden. Door toepassing van 2 extra tijdsrelais in combinatie met een bewegingsmelder is het mogelijk de Mosquito zo te configureren dat hij pas wordt ingeschakeld bij herhaalde en voortdurende beweging in het doelgebied.

Mosquito M4/NF biedt dezelfde functionaliteit als de Modellen M4/B en M4/S en werkt zonder sturings-chip.

De Mosquito voldoet aan IP65 en kan zonder bescherming buiten worden gemonteerd. De stekkervoeding wordt - eventueel met een tijdschakelaar - in een wandcontactdoos binnen geplaatst. Het is ook mogelijk de besturingscomponenten in combinatie met een kabelvoeding (220V/24) in de beschermkast te monteren en deze rechtstreeks op 220V aan te sluiten.

Bereik 25-30 meter.

Een uitvoerige installatie-instructie wordt meegeleverd. Wij leveren de bestelde configuratie altijd zoveel mogelijk voorgemonteerd en in samenhang getest. Bij vragen nemen wij contact met u op.


Rhine Group BV
Zoek: