Mosquito huur / maand (zie voorwaarden)

Prijs:  €122.50(€148.23 Incl. BTW)
+

uit voorraad:  

Levering volgt binnen 2 - 3 dagen na acceptatie van uw bestelling.  


Indien u de werking van de Mosquito in uw situatie wilt testen bieden wij onder bepaalde voorwaarden ook een huuroptie aan. De huurprijs van € 117,50 per maand geldt voor een Mosquito incl. beschermkast met grendel en slot en ankerbouten voor de montage. Montage zelf is niet inbegrepen. Voor eventuele toebehoren zoals een bewegingsmelder geldt een toeslag. Wij behouden ons het recht voor naast vooruitbetaling van de huursom voor 4 maanden een borg te vragen.

Wij verhuren alleen als wij op basis van door u verstrekte gegevens succesvolle inzet van Mosquito als kansrijk beoordelen. De minimum huurperiode is 4 maanden. Hierna heeft u de optie het systeem te retourneren, de huur te verlengen of over te gaan tot aanschaf. Bij koop wordt 75% van de betaalde huurprijs verrekend. Bij voortzetting van de huur gaat het systeem na 12 maanden automatisch in uw eigendom over.

Als u deze optie bestelt zullen wij contact met u opnemen om de situatie door te nemen voordat wij uw order definitief bevestigen. 


Rhine Group BV
Zoek: