GSM-Abonnement / GSM-only

Prijs:  €65.00(€78.65 Incl. BTW)
+

Verzendkosten:  Geen verzendkosten

uit voorraad:  

Levering volgt binnen 2 - 3 dagen na acceptatie van uw bestelling.  


Onze GSM-switches worden standaard geleverd met een 097-SIM-kaart die gebruik maakt van het KPN-netwerk. Het abonnement is incl. vaste kosten en een bundel van 50 SMS-berichten per maand. De GSM-switch kan zo worden ingesteld, dat bij iedere activering de inbeller en/of beheerder een SMS ter bevestiging ontvangt. SMS-berichten worden door de Switch ook verstuurd ter bevestiging van wijzigingen in de instellingen. Bij overschrijding van het aantal berichten in de maandbundel worden per SMS €0,10 achteraf berekend.

Het GSM-Only abonnement geldt niet voor het beheer en aanpassingen van de GSM-Switch en maandelijkse rapportage over het aantal activeringen. Hiervoor kunt u een Mosquito-GSM-Beheers-abonnement afsluiten.

Het GSM-Beheercontract wordt aangegaan voor een periode van 12 maanden. U ontvangt 1 maand voor afloop van het contract een uitnodiging tot verlenging. 

Let op: De gebruikte 097-SIM-kaarten kunnen niet in eigen beheer worden overgenomen. Als u het abonnement wilt beëindigen maar het gebruik van de GSM-Switch wel wilt voortzetten zult u de GSM-Switch moeten voorzien van een andere SIM-kaart.

 

 


Rhine Group BV
Zoek: