Bewegingsmelder PIR

Bewegingsmelder PIR
Zoom  Zoom
Prijs:  €112.50(€136.13 Incl. BTW)
+
  
Uitneembare Montageplaat  voor Beschermkast. Inclusief Hirschmann CA3LS/LD connectorUitneembare Montageplaat voor Beschermkast. Inclusief Hirschmann CA3LS/LD connector
Waarschuwingslampje (LED) op beschermkastWaarschuwingslampje (LED) op beschermkast
Tijdrelais (vertragend)Tijdrelais (vertragend)
 Dubbel tijdrelais (activeert niet bij passeren)
Digitale weektijdschakelklok (meerdere programma's per dag)Digitale weektijdschakelklok (meerdere programma's per dag)

Bewegingsmelder.

Max. bereik 90º 30 meter, instelbaar tussen 8 en 30 meter.
Geadviseerde plaatsingshoogte 3 meter.
Aansluitspanning 9 tot 15 V (kan rechtstreeks op de 12V uitgang van de Mosquito worden aangesloten).
IP55

Activeert de Mosquito M4/S naar keuze gedurende 5 of 15 minuten. Door eventuele combinatie met een tijdschakelaar bepaalt u op welke tijden de Mosquito geactiveerd kan worden.

Indien de beschermkast van de Mosquito zodanig geplaatst kan worden, dat de bewegingsmelder het doelgebied voldoende dekt, kan de bewegingsmelder in de beschermkast worden gemonteerd. Indien dit niet mogelijk is kan de bewegingsmelder buiten de kast worden geplaatst. In dat geval leveren wij verbindingskabels in de gewenste lengte en kunnen een montagekastje in de beschermkast monteren (apart bestellen) voor de aansluitingen op de Mosquito. De kabels kunt u bij installatie eenvoudig op de juiste lengte brengen. Het is ook mogelijk een draadloze bewegingsmelder te gebruiken.

Wij adviseren in combinatie met de bewegingsmelder een LED-signaallampje aan de onderkant van de beschermkast te bestellen. Het lampje licht op zolang de Mosquito "op scherp" staat en licht feller op als de bewegingsmelder een signaal aan de Mosquito geeft. Dit vereenvoudigt het afstellen van de bewegingsmelder aanzienlijk.

Het is mogelijk meerdere bewegingsmelders aan te sluiten of het signaal van de bewegingsmelder gedurende 3,5,60 of 180 seconden (instelbaar) te vertragen zodat ook jongeren wij het passeren van de ruimte geen hinder hoeven te ondervinden. Bij het betreden van een ruimte zal de Mosquito pas na deze vertraging voor 1 of 5 minuten (instelbaar) inschakelen. Bij aanhoudende beweging in de ruimte zal de Mosquito met onderbrekingen van b.v. 60 seconden steeds voor 1 of 5 minuten ingeschakeld worden. Dit zal tegen hangjongeren net zo effectief zijn als activatie zonder vertraging.


Rhine Group BV
Zoek: