Mosquito-Mark4/B (Activatie via stroom AAN/UIT)

Mosquito-Mark4/B (Activatie via stroom AAN/UIT)
Zoom  Zoom
Mosquito-Mark4/B (Activatie via stroom AAN/UIT)Mosquito-Mark4/B (Activatie via stroom AAN/UIT)Mosquito-Mark4/B (Activatie via stroom AAN/UIT)
Prijs:  €995.00(€1,203.95 Incl. BTW)
+
  
Beschermkast met grendel en slotBeschermkast met grendel en slot
Uitneembare Montageplaat  voor Beschermkast. Inclusief Hirschmann CA3LS/LD connectorUitneembare Montageplaat voor Beschermkast. Inclusief Hirschmann CA3LS/LD connector
Wandcontactdoos gemonteerd in beschermkastWandcontactdoos gemonteerd in beschermkast
RVS Wandhouder voor Mosquito (45)RVS Wandhouder voor Mosquito (45)
Digitale weektijdschakelklok (meerdere programma's per dag)Digitale weektijdschakelklok (meerdere programma's per dag)
Tijdschakelaar met afstandsbedieningTijdschakelaar met afstandsbediening
 Extra lang aansluitingssnoer 24V (25 ipv 7,5 meter)
Waarschuwingsbordje (30 x 30 cm)Waarschuwingsbordje (30 x 30 cm)
Mosquito raamsticker (dubbelzijdig, 120x120 mm)Mosquito raamsticker (dubbelzijdig, 120x120 mm)

Mosquito M4/B incl. verstelbare wandhouder, aansluitsnoer (ca. 7 meter), stekkervoeding (220V/24V) en twee kabelklemmen.

Afhankelijk van de gekozen besturingschip (groen of rood) biedt deze configuratie de volgende functionaliteit:

In combinatie met een groene besturingschip verspreidt de Mosquito geluid zolang hij onder spanning (24V) staat. De stroomtoevoer kan op verschillende manieren worden geregeld bijvoorbeeld met een tijdschakelaar, GSM- of WIFI switch.

Met een rode besturingschip schakelt de Mosquito M4/B 20 minuten na inschakelen van de voedingspanning automatisch uit. Deze optie kan handig zijn als u de Mosquito alleen bij overlast handmatig wilt activeren om te voorkomen, dat vervolgens vergeten wordt de unit weer uit te schakelen. Om de unit vervolgens weer te activeren moet de stroom toevoer onderbroken en weer ingeschakeld worden. 

Indien activatie via een externe trigger van het N/O contact (b.v. via een bewegingsmelder of afstandsbediening) gewenst is bestelt u de Mosquito M4/S.

De Mosquito voldoet aan IP65 en kan zonder bescherming buiten worden gemonteerd. De stekkervoeding wordt - eventueel met een tijdschakelaar - in een wandcontactdoos binnen geplaatst.

Bereik 25-30 meter.

Een uitvoerige installatie-instructie wordt meegeleverd. Wij leveren de bestelde configuratie altijd zoveel mogelijk voorgemonteerd en in samenhang getest. Bij vragen nemen wij contact met u op.

 


Rhine Group BV
Zoek: