Mosquito webshop

In onze online shop vindt u Mosquito en Mozzy hoogfrequent geluidssystemen tegen overlast door hangjongeren. Deze systemen verspreiden geluid met een frequentie die voor jongeren bijzonder irritant is en door de meeste ouderen niet meer gehoord wordt.  Voor beide systemen leveren wij beschermkasten, montagemateriaal en activatiesystemen.

De uitdaging waar wij voor staan is meestal niet hoe een bepaald gebied op bepaalde tijden onaantrekkelijk te maken voor hangjongeren, maar hoe dit zodanig te doen, dat onbedoelde hinder voor (jongere) passanten, klanten, omwonenden zoveel mogelijk kan worden vermeden. Hiervoor bieden wij verschillende activatiemethoden zoals: Bewegingsmelders, eventueel met vertraging, WIFI-en GSM-schakelaars. Mosquito wordt meestal geleverd in een robuuste beschermkast die op een 24V of 220V voeding wordt aangesloten. 

In principe leveren wij de door u bestelde configuratie zo veel mogelijk "stekkerklaar" voorgemonteerd en bedraad waardoor installatie in de meeste gevallen eenvoudig is. U kunt alle "af magazijn" instellingen zelf desgewenst aanpassen. Een uitvoerige installatie-en gebruiksaanwijzing wordt meegeleverd.

Als u twijfelt over de juiste configuratie voor uw situatie kan deze gids u verder helpen. Indien u vragen of bijzondere wensen heeft nodigen wij u uit contact met ons op te nemen. Wij adviseren uw graag.

 

Pagina 1 van 6:    52 Pos.

1   2   3   4   5   6
Alle producten tonen
1   2   3   4   5   6
Alle producten tonen

Pagina 1 van 6:    52 Pos.
Rhine Group BV
Zoek: